Recepti

Brusketi sa paradajzom i Tuninom

Odličan recept za sve one trenutke kada želite da obradujete svoje najbliže ukusnim, brzim i drugačijim zalogajima. Tajni sastojak ovog jednostavnog, a neodoljivog recepta je dimljeni Ribella Tunino.

Ribella punjena jaja

Ako ste rešili da napravite nešto krajnje jednostavno, a izazovno i ukusom i izgledom, probajte Ribella punjena jaja. U isto vreme ovi zalogaji su bogati proteinima, pa predstavljaju odličan izbor za doručak.

Ribella sendvič

Zdravija varijanta sendviča zahteva promenu samo nekoliko sastojaka – malo povrća, humus i salama od tune su dovoljni za potpuno uživanje bez griže savesti.

Tunino rolnice

Ove zdrave rolnice su odličan izbor ukoliko želite da poslužite ukusno predjelo koje je potpuno drugačije od onoga na šta su vaši gosti navikli.

Pasta sa Tunino dimljenim filetima

Svoje omiljene prelive za pastu učinite još ukusnijim i boljim. Uz Ribella Tunino dimljene filete dobićete inovativnije, a ukusnije i zdravije recepte.

Šarena Tunino salata

Bez obzira da li je u pitanju užina, lagana večera ili predjelo – salata je uvek dobar izbor. Uz malo napora obezbedićete dnevnu količinu vitamina i minerala, a mogućnost izbora je ogromna. Predlažemo vam da probate kombinaciju dimljenog Tunina i mladog sira.

Ruska salata sa Tunino stišnjenim filetima

Najpopularnija salata svih domaćica sada je dobila svoju bolju verziju – dobro poznat recept učinite još ukusnijim uz Tunino stišnjene filete tune.