5 Ribella recepata koje su izabrali vaši omiljeni food blogeri

Kako smo se družili tokom aktivacije #ZivotPoMomUkusu

Mesec april i maj na našim društvenim mrežama obeležila je velika Ribella nagradna aktivacija #ZivotPoMomUkusu.

U nameri da ojačamo veze sa postojećim, ali i da steknemo nove fanove dobrog zalogaja, povezali smo sa nekim od najuticajnijih food blogera u Srbiji.

Tokom 5 nedelja smo vama „zadali“ 5 tema za razmišljanje – da smislite recepte sa Ribella Hummusom i Ribella Tuninom. Svake nedelje je novi bloger/ka bio domaćin, pratio vaše predloge, i na kraju nedelje birao/la i spremao/la najkreativniji recept ali na svoj način.

 

Ko su bili naši domaćini?

  • Mimi’s Kingdom, poznata po tradicionalnijim receptima i fenomenalnim fotografijama. Sa njom smo se spremali za letnji Tunino piknik. Volimo piknike jer su divna prilika da se provede vreme sa porodicom i uživa u ukusnim zalogajima, a Milkica nas je inspirisala da ne budemo lenji i izađemo u prirodu! Ona je za tu priliku izabrala recept i pripremila laganu salatu sa Tuninom, koju je osmislila prva pobednica aktivacije Suzana Živković! Čestitamo!

 

 

  • Slobodan Stefanović, gastroglumac. Pratimo njegove recepte na Mr. Kitchen, pa znamo kako voli ukusnu i zdravu hranu. Ovog puta smo se družili na Instagramu gde smo od njegovih fanova tražili da smisle brzu Ribella klopu za ekipu. U live prenosu je zajedno sa Vitki Gurman kao asistentom pripremio super falafele sa humusom, a autorka najboljeg recepta, Tamara Gorjup je, kao nagradu, gledala 100. izvođenje predstave „Zona Zamfirova“ u Pozorištu na Terazijama, gde glumi naravno, Slobodan 🙂

 

 

  • Ana Ćubela – “ikona” hrono ishrane! Humus zauzima važno mesto u hrono ishrani, jer je nutritivno bogata namirnica pa može da se konzumira i u restrikciji. Ovog puta smo se ušunjali na njen nedeljni Pidžama parti da nađemo najbolji humus recept za brunch. Ono što nismo očekivali je da nas dočeka jedan pravi nedeljni afterparti koji su nam pripredile Ana i grupa veselih Nišlijki. Zajedno smo naučili kako da napravimo korpice punjene humusom i da iskoristimo nedelju na najbolji način. Hvala Tatjana Stojković na kreativnom predlogu, a hvala i Ani na nezaboravnoj žurki 🙂

Inspirisana brojem i kretivnošću vaših predloga, Ana je objavila na svom blogu odabir od čak 23 recepta sa humusom! Pogledajte ovde neke od tih ideja -> Humus recepti

  • Gaga Grne, omiljena domaćica sa najboljim tradicionalnim receptima. Naizgled jednostavan zadatak – Tunino doručak, pokazao se kao pravi izazov jer je trebalo da izabere samo jedan u moru kreativnih ideja. Srećom, Jelena Milivojević Grujić je poslala najbolji recept za kajganu koji smo ikada videli, a Gaga nije mogla da odoli da ga ne spremi svojim momcima. Pogledajte samo kako to sočno izgleda!

 

 

  • Maja Petrović – Vitki gurman, poznata po tome što raskrinkava prehrambene mitove i nudi pregršt korisnih informacija za sve koji žele da znaju više o hrani koju jedu. Kod nje uvek možete naći neke od najkreativnih recepata. Upravo zato smo njene fanove pitali kako bi iskoristili humus prilikom spremanja afrodizijak večere za nekog njima posebnog 😉 Još jednom smo se uverili da nema granica kada je u pitanju upotreba humusa, a Maja, ekspert za ovu temu, odabrala je pobednički recept – punjene patlidžane koje je osmislila Milka Milićević. Ona je uz Ribella paket, osvojila i Majinu knjigu, Gurmanske veze – za dalju inspiraciju 😉

 

 

Pored pomenutih blogera, aktivaciji su se pridružile i Šmizletina, Tanja Leković – Kuhinja zaposlene žene i Maja Babić – Provereni recepti, koje su fanove dodatno inspirisale svojim predlozima za humus jela.

       

Volimo ovakve akcije jer nam je važno da čujemo šta vi volite i šta vas inspiriše – to je način da se i mi menjamo i usavršavamo i da uvek budemo sastavni deo vaših omiljenih jela.

 

Zajedno širimo našu #ŽivotPoMomUkusu zajednicu 🙂

Do sledeće uzbudljive aktivacije,

vaša Ribella

Pročitaj još

Top 3 #NemamTiKad recepta sa Ribella Hummusom

Nedostatak vremena i loša organizacija često nam poremete planove, želje, ishranu, spavanje, vreme namenjeno porodici i prijateljima… Mogli bismo da nabrajamo do sutra. “Nemam ti kad” postao je uobičajen izgovor u ovakvim situacijama. Upravo je to bila inspiracija za novogodišnju Ribella kampanju – da se osvrnemo na trenutke u kojima smo govorili #NemamTiKad i da […]

Šta da jedete pre, a šta posle treninga?

Pronaći režim ishrane i tip treninga koji najviše odgovara našem telu i načinu života je veliki izazov. Teško je balansirati između svakodnevnih obaveza i velike želje da doprinesemo našem zdravlju vežbama i kvalitetnim obrocima. U tim pokušajima često pravimo greške na koje nas retko upozoravaju.

Uvedite zdrave zamene sa Ribellom

Kokice umesto grickalica, čips od tikvica umesto čipsa, urme umesto belog šećera…  Vođeni idejom da ono što je zdravo može da bude i ukusno i jednostavno, prošlog juna smo uveli uzbudljivu novu rubriku na naše mreže: #ZDRAVAZAMENA. Koja je vaša omiljena?

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.