Ribella Tunino predstavljen novinarima i blogerima

Pred kraj godine, da i mi doprinesemo novogodišnjem raspoloženju, organizovali smo druženje za novinare i blogere, kako bismo im predstavili svoj novi proizvod – Ribella Tunino, polutrajni suhomesnati proizvod od čistog mesa tune.

 

Oko tridesetak novinara iz vodećih medijskih kuća i desetak blogerki koje prate food scenu ugostili smo u kafeu Concept Store Jevremova 25, družili se i gostili slasnim zalogajima napravljenim od salame od fileta tune, kao i stišnjenih i dimljenih fileta tune, Ribella Tunino.

Gostima smo najpre prikazali kratki animirani film kojim smo hteli da pokažemo koliko smo dugo i predano radili na osmišljavanju ovog, po mnogo čemu, jedinstvenog proizvoda. Film prati naš dvojac tehnologa od početka do kraja procesa – dakle, od ideje da se napravi suhomesnati proizvod od fileta tune, preko proizvodnje, do pojavljivanja na policama.

 

Možete ga pogledati ovde:

 

Predstavnici DTD Ribarstvo i uživo su govorili predstavnicima medija o ideji da Ribella tržištu ponudi jedinstven i inovativan proizvod kakav je Ribella Tunino, a novinari i blogeri su imali priliku da popričaju i sa tehnologom Milicom Šimunović i nutricionistkinjom Jovanom Srejić i saznaju detalje o kvalitetu mesa tune.

Lajtmotiv druženja bio je slogan „Ovo još niste probali“, slogan reklamne kampanje kojom je Ribella Tunino plasiran na tržište. Zato smo se malo i igrali na tu temu – svi gosti su imali priliku da na oblačiću od pene napišu šta je to što žele da probaju u 2018.godini i da se fotkaju pred velikim sloganom kampanje.

Polaroid fotke koje su dobili poneli su sa sobom kao podsetnik na to na šta su se obavezali u novoj godini. Jednu „obavezu“ sa spiska onoga što još nisu probali su ispunili – probali su Ribella Tunino 🙂 .

 

Pročitaj još

Fresh – food trend za 2019. koji Ribella prati

Ima jedna reč koja će obeležiti ovu godinu u svetu kad je reč o hrani, i to je reč koja dominira i na našem sajtu 🙂 Fresh. Poznavaoci kretanja u industriji hrane na svetskom nivou prognozirali su koji će “food trendovi” obeležiti ovu godinu. Na tom spisku ima svega! Predviđa se da će ove godine […]

Fresh Pâté – novi Ribella svež namaz

Nova svežina, inovativna receptura i pun ukus mesa! Da, dobro ste čuli – to je Fresh Pâté, novi proizvod iz Ribella kuhinje koji će obogatiti ponudu zdravih namaza. Pravimo ga od najboljih komada mesa i to u tri ukusa: piletina, tuna i losos. Fresh Pâté potražite u frižideru i uživajte u slasnim zalogajima!

Ribella brend predstavljen na sajmu SIAL

Sjajna prilika za Ribella brend ove godine – učestvovali smo na najznačajnijem međunarodnom sajmu u prehrambenoj industriji – SIAL 2018, održanom u Parizu, od 21. do 25. oktobra! Imali smo čast i zadovoljstvo da, zajedno sa drugim proizvođačima hrane iz Srbije, svetskoj javnosti predstavimo Ribella proizvode: Hummus, Tunino i Fresh Pâté

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.